Går du og tvivler på, om dit forhold vil holde, er der flere ting, du kan holde øje med for at få svar.

Når man lever i et parforhold, er det ganske normalt, at man på et tidspunkt stopper op og tænker, om man nu også er sammen med den rigtige.

I den forbindelse overser mange bare et vigtigt aspekt, når de overvejer deres forhold, mener en ekspert.

Det skriver Bustle.

Parterapeuten Aimee Hartstein fortæller nemlig til mediet, at en af de mest basale metoder, du kan bruge til at bedømme dit parforholds styrke, er at se på, hvordan I er sammen som par. For bruger i jeres tid sammen på en forkert og usund måde, er der stor risiko for, at jeres forhold ikke varer ved.

Herunder finder du syv tegn på, at jeres måde at være sammen på er ved at dræbe forholdet.

1. I kan aldrig blive enige om, hvad I skal bruge jeres tid sammen på.

Mange par har ofte den evindelige diskussion om, hvilke film de skal se, eller hvilken restaurant de skal besøge. Parterapeut Aimee Hartstein siger dog, at der en grænse. For selvom I naturligvis ikke deler smag i alt, så duer det ikke, hvis I konstant er dybt uenige om, hvordan I spenderer en fredag aften bedst.

2. Du bliver nemt distraheret

Hallo, er der nogen hjemme? Ja, det spørgsmål bør man fra tid til anden stille sig selv, når man er sammen med sin udkårne. For hvis du gang på gang lader dig forføre af andre ting end din partner, når I er sammen, er det et faresignal. Det fortæller datingcoach Jonathan Bennett til Bustle. Det kan eksempelvis være, at du konstant er dybt optaget af din næste Instagram-opdatering, selvom du sidder og kigger på din partner i stearinlysets skær.

3. I kan ikke være stille sammen

Det er en klassiker, men ikke desto mindre er det meget vigtigt, at I som par formår at være stille sammen. Hvis du og din partner konstant har brug for at fylde stilheden ud, kan det betyde, at I ikke er komfortable nok med hinanden til at klare den sammen i det lange løb.

4. I hænger sammen som ærtehalm, når I er ude

Datingeksperten Noah Van Hochman fortæller til Bustle, at de mennesker, der er mest komfortable og sikre ved deres partner, viser det i form af tillid. Det kan især iagttages under fester. Par, der ikke stoler på hinanden, har en tendens til at holde øje med selv den mindste bevægelse, partneren laver.

5. I undgår at tale om de store problemer

I er nødt til at kunne tale om nærmest alting som par. Hvis i let og elegant skøjter udenom de store problemer og udfordringer, når I taler sammen, er det et usundt tegn.

6. Jeres forhold er nærmest kun surt slid

Hvornår har I egentlig sidst grinet sammen? Det spørgsmål kan være et udmærket værktøj til at tage temperaturen på sit forhold. Giv jer selv lov til at være fjollede sammen og opfør jer åndssvagt fra tid til anden. Ellers vil jeres forhold på sigt blive ret deprimerende, og det er ikke holdbart.

7. I tilbringer ikke nok kvalitetstid sammen 

Tid er ikke bare tid. Og selvom begrebet kvalitetstid måske er ved at være slidt, så er det stadig uhyre relevant, siger datingcoach Ravid Yosef til Bustle. I kan vælge at gøre tiden værdifuld ved, at I aftaler en date sammen. Her er det vigtigt at understrege, at daten ikke skal inkludere jer i pyjamas på sofaen.