Rigtig mange har prøvet det. At forholdet går itu, men at din eks ikke helt forsvinder ud af dit liv. Men mange kommer i tvivl om hans eller hendes hensigter. Er formålet i virkeligheden at vinde dig tilbage?

Så er der heldigvis hjælp at hente. Mediet Ureport har samlet seks klare tegn på, at ekskæresten stadig har varme følelser for dig.

Stalker dig

Bliver din eks-kæreste i det skjulte ved med at følge med i dit liv ved at like og kommentere dine billeder og opslag på de sociale medier? Så er det et tegn på at han eller hun stadig har forhåbninger om at vinde dig tilbage.

Kontakter dig

Nogle eks-kærester er meget mere åbenlyse omkring deres hensigter og fortæller dig over telefonen eller i sms-beskeder, hvor meget de savner jeres tid sammen. Så er kortene ligesom lagt på bordet.

Opsøger dig for at få ekskærestesex

Det er så let at falde i, for selvom det ikke skulle være jer, var din eks jo egentlig ret god i sengen. Men pas på; for det er ikke altid til at blive klog på hans eller hendes hensigter. Handler det om at få tilfredsstillet egoet og sine behov på kort sigt? Eller er din eks i virkeligheden ude efter at vinde dig tilbage?

Flirter til højre og venstre

Hvis eks-kæresten er virkelig fremme i skoene og flirter åbenlyst med andre lige for øjnene af dig, kan det være et snedigt (og måske lettere desperat) forsøg på at vinde dig tilbage. Han eller hun lader simpelthen som om, du er fortid for at fange din opmærksomhed - og gøre dig bare en anelse jaloux.

Finder på undskyldninger for at se dig

Dukker ekskæresten tilfældigvis op til dine venners fest eller det sted, du plejer at gå i byen? Eller sætter eks'en sig tilfældigvis igen og igen ved nabobordet i kantinen, hvis I er arbejdskolleger? Hvis eks-kæresten finder på undskyldninger for at være i nærheden af dig, kan du roligt regne med, at der stadig er følelser på spil.

Søger nærkontakt

Et lille kram. Et uskyldigt kys på kinden. Hvis din eks-kæreste bliver ved med at søge fysisk nærkontakt med dig, kan du være ret sikker på, at han eller hun stadig higer efter at det skal være jer to.