Madspild er skidt for både klimaet og din økonomi. Vi viser dig, hvordan du kan skære kraftigt ned på det.

Når vi tager hul på et nyt år, har mange af os ambitioner om, hvad der skal forbedres. Et af de oplagte områder er at smide mindre mad ud. Det er nemlig dårligt for din bankkonto og for klimaet, der bliver unødigt belastet hver gang du køber et kilo gulerødder, men kun burger et par stykker. Mængderabatterne i supermarkedet virker måske tillokkende, men ofte ender de mest at koste dig penge, fordi du ikke kan nå at spise det hele.

Med måltidskasser fra HelloFresh kan du reducere madspild med op til 21%

Skær ned på madspildet: Bestil din måltidskasse her

Får du måltidskasser leveret fra HelloFresh er mængderne altid nøje afmålt. Derfor er det slut med at impulskøbe fødevarer i supermarkedet, der ender sine dage i skraldespanden.

Du sparer også masser af tid på både indkøb og madlavningen. Alle de ingredienser, du skal bruge bliver leveret til døren. Og i hver måltidskasse finder du nemme opskrifter, så du aldrig er i tvivl om, hvordan kassens indhold forvandles til lækker mad. Med Nemt & Hurtigt opskrifterne har du et lækkert måltid klar på under 25 minutter.

Gør madlavningen nem og hurtig med måltidskaser fra HelloFresh: Sammensæt din egen kasse her og få leveret til døren

 

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.

Andre læser også