Drømmer du om sydens sol? Lige nu kan du gøre et kup på din næste charterferie.

Man ved aldrig hvad den danske sommer byder på, så der er ikke noget at sige til, hvis du er fristet til at tage ned i sydens sol - bare at slappe af og nyde livet ved en strand eller en lækker pool. Måske rækker budgettet ikke helt til en udenlandsrejse, men her kommer en god nyhed til dig: Lige nu er der meget store besparelser på charterferier hos Sunweb.

Skynd dig: Spar stort på din næste charterferie

Her får du de bedste tilbud lige nu:

All inclusive på Mallorca  (fra 2.999 kr.)
Bo i en lækker lejlighed på Mallorcas østkyst med få minutters gang til strand og centrum. Lejligheden har et lille tekøkken og der er aktiviteter for både børn og voksne.

Grunde til at vælge denne ferie:

  • All inclusive
  • Familievenlig
  • Gåafstand til strand og centrum
  • Stor pool

Book all inclusive på Mallorca her

All inclusive på Kreta (fra 2.2999 kr.)
På den græske ferieø Kreta finder du det familievenlige Hotel Vasia Resort & Spa med wellnesscenter og hele syv pools. I juli og august sørger dansktalende guider for ferieunderholdning til ungerne.

Grunde til at vælge denne ferie:

  • All inclusive
  • Underholdning til børnene
  • Syv pools
  • Gåafstand til centrum

Book all inclusive på Kreta her

Luksus i Fuengirola (fra 3.439 kr.)
Det her firestjernede hotel i den spanske ferieby Fuengirola ligger helt ud til stranden. Det er også tæt på det hyggelige centrum med rig mulighed for at smage på de lokale specialiteter og gøre nogle gode køb.

Grunde til at vælge denne ferie:

  • Bo helt ud til stranden og tæt på centrum

Book luksus i Fuengirola her

Kun rejser til åbne lande og gratis hjemtransport
Sunweb følger retningslinjerne fra Udenrigsministeriet og Statens Serum Institut. Hvis rejsevejledningerne ændrer sig, mens du er på ferie, sørger rejseselskabet for gratis hjemtransport.

Du kan ændre din rejse
Op til seks uger før afgang kan du skifte til et andet hotel, en ny rejseperiode eller en anden destination uden gebyrer. Med en tillægsforsikring til 150 kr. pr. person kan du gøre det helt indtil to uger før afrejse.

24 timers adgang til guide og læge
På din ferie kan du altid komme i kontakt med en dansktalende guide og en engelsktalende læge via en videokonsultation på mobilen.

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.