Nu har du chancen for at gøre et kup på bukser, der er så behagelige, at du ikke kan mærke at du har dem på.

Forestil dig at gå i et par bukser, der sidder så godt og er så bløde, at du ikke kan mærke, du har dem på. Og forestil dig så tilmed at du ser stilfuld ud på samme tid. Netop det kan du opnå med the Perfect Pants fra det danske mærke Shaping New Tomorrow- og lige nu sparer du op til 40% på bukserne, der stort set aldrig kommer på tilbud.

Spar op til 40% på The Essential Pants nu

Normalt er det kun elektronik, der er pakket med features. Men som du nok har fornemmet, er bukserne fra Shaping New Tomorrow anderledes. The Essential Pants er:

  • Krølfri
  • Vandafvisende
  • Lavet af et helt særligt stof, der både er ekstremt behageligt og åndbart
  • Med 360 graders stræk, så du kan bevæge dig helt frit

Slå til nu og spar op til 40% på The Essential Pants

En nem skjorte
Skjorter kan være flotte at have på, men der er også meget arbejde forbundet med det: De bliver nemt krøllede, er ikke altid behagelige at have på og hårde arbejdsdage efterlader sine ildelugtende spor. Sådan er det ikke med de klassiske skjorter hos Shaping New Tomorrow.

Her får du nemlig en skjorte med fri bevægelighed, som krøller minimalt og som takket være tekniske features mindsker svedlugt og samtidig er varmeregulerende.

Spar op til 40% på de smarte skjorter her

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.