Hos kongerne af trendy mobilcovers, Ideal Of Sweden, er Black Friday skudt i gang med vilde tilbud! Spar 50% på ALT, og vær med på den nyeste mobil-mode hvad angår accessories.

Mobilcovers er ikke længere kun noget, der beskytter vores mobil imod slag, snavs og ridser. I dag har de fået en helt ny, og ofte undervurderet rolle, som accessories på niveau med håndtasken.

Tilbehøret afspejler også vores personlighed, smag og stil, så det er vigtigt at vælge et cover, som passer til dig og afspejler dine features. Hos Ideal Of Sweden kan du vælge imellem et stort udvalg af unikke mobilcovers, og helt sikkert finde et perfekt match til dig.

Udforsk deres univers af mobilcovers, og find dit match her

I dag får du oven i købet 50% rabat i anledning af Black Fridag! + yderligere 20% rabat hvis du køber for over 490 kr.

Udover personligheden er det også værd at tænke dit outfit ind i valget af mobilcover. Hvis du er typen, der sjældent skifter dit mobilcover, så gør du klogt i at vælge et, der komplimenterer dine daglige outfits. Er du derimod åben for at skifte ud lidt oftere, så kan du faktisk bruge tilbehøret til at spice et outfit op, når du f.eks skal til julefrokost eller nytårsfest.

Se her, hvordan andre har stylet deres outfit og mobilcover sammen:

Er du i tvivl om hvilke mobilcovers, der tapper ind i tidens trends,
så bare rolig! Hos Ideal Of Sweden afspejler sæsonens trends sortimentet af covers. Hvad end det er dyremønstre, marmor eller naturlige mønstre, så går du altså ikke galt i byen her.

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.