Danskerne vil have nem aftensmad, uden at gå på kompromis med sundheden. Derfor boomer antallet af familier, der abonnerer på en måltidskasse – og netop nu stormer en ny spiller ind på det danske marked.

Aldrig før har så mange danske familier overladt indkøb og planlægning af aftensmaden til andre. Måltidskasser, som sammensættes af kokke, sørger for sundhed, variation og inspiration, og de leveres ved hoveddøren.

Og netop nu er en ny spiller på markedet for måltidskasser blevet yderst populær. Det er HelloFresh, som er verdens største måltidsleverandør. Danmark er land nummer 14, som succeskonceptet indtager, og du kan lige nu spare 30 % på dine to første måltidskasser.

Netop bekvemmeligheden og fleksibiliteten betyder meget for dem, som sværger til måltidskasser. Det viser en undersøgelse fra Foreningen for Dansk Internethandel (FDIH), som har kulegravet årsagerne til, at danske familier abonnerer på måltidskasser.

HelloFresh leverer alle ingredienser til din hoveddør. Du skal kun tilberede og servere maden.
HelloFresh leverer alle ingredienser til din hoveddør. Du skal kun tilberede og servere maden.
Vis mere

39 procent svarer, at de er fri for at planlægge indkøb og mad, mens 42 procent siger, at de spiser sundere og mere varieret. 27 procent angiver, at de sparer tid, mens en stigende gruppe på 17 procent svarer, at de undgår madspild – fordi måltidskassen indeholder præcis det, der skal bruges.

Dermed tapper måltidskonceptet ind i store samtidstendenser som madspild og bæredygtighed. Når du bestiller en kasse, vælger du også antallet af måltider, og retterne rationeres derefter. Derfor vil portionsstørrelserne passe til de spisende, hvilket minimerer madspildet.

Derudover vil færre indkøb mindske risikoen for overforbrug, hvilket også mærkes i økonomien.

Klik her og få 30 procent rabat på dine to første måltidskasser fra HelloFresh.

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.