Spis sundt, varieret - og spar tid på madlavningen. Forkæl dig selv med de nye ultrapopulære måltidskasser, der er helt perfekte til singlelivet.

Der er masser af fordele ved at være single. Du kan indrette din hverdag, som du vil. Du behøver ikke at dele med nogen, og så bestemmer du helt selv, hvad og hvornår du vil spise. Det kan dog være trættende at bruge oceaner af tid på at lave mad til sig selv. Måske ender du også lidt for tit med at hente takeaway, ligesom planen om at spise sundere gang på gang går i vasken, fordi du ikke har fået købt ind til det.

Kan du genkende noget af ovenstående, kan en måltidkasse være din vej til en (endnu) mere fleksibel hverdag - og måske årets bedste gave til dig selv!

Netop nu tilbyder Danmarks nye, populære leverandør, HelloFresh, 30% rabat på de to første måltidskasser.

Med HelloFresh bestemmer du selv, hvor tit du vil have dine måltidskasser. En række dygtige kokke har sørget for at sammensætte måltiderne, så du får både lækker og varieret mad på bordet. Får du gæster, kan du nemt bestille ekstra portioner af en opskrift.

Hver uge kan du vælge mellem 12 forskellige måltider, så der er altid noget, du kan lide.

Tip: Du kan altid se ugens 12 HelloFresh-opskrifter ved at klikke på »Ugens menu« i toppen af siden.

Klik her og få 30% på dine to første måltidskasser fra HelloFresh

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.