Kør forår og sommer i møde på elcykel af højeste kvalitet. De hurtige sparer 37%

En cykel er en praktisk måde at komme fra A til B. Men nogle gange er det også hårdt arbejde, som man gerne vil slippe for. De seneste par år er elcykler blevet en del af gadebilledet, men de er på grund af prisen ikke blevet allemandseje endnu.

Nu har du chancen for, at blive ejer af en elcykel i højeste kvalitet til stærkt nedsat pris. Faktisk sparer du som BT-læser hele 37%, men du skal være hurtig. Der er kun et begrænset antal cykler til den pris.

Begrænset antal: Se de tre lækre elcykler her
Mulighed for rentefri betaling

CyclePRO Street Dame


Damecykel med syv kraftige gear, kørecomputer med skærm, stort litium batteri med hele 400 wattimer og dæk beskyttet mod punkteringer.

Førpris: 15.999 kr.

Eksklusivt tilbud til BT-læsere: 9.999 kr. eller fra 216 kr. pr. måned (rentefrit)

Levering på 1-2 dage.

Læs mere her

CyclePRO Street Herre


En herrecykel af højeste kvalitet med et batteri på 400 wattimer, syv kraftige gear og kørecomputer hvor du kan se hastighed og meget andet. Aluramme og 28” fælge.

Førpris: 15.999 kr.

Eksklusivt tilbud til BT-læsere: 9.999 kr.  eller fra 216 kr. pr. måned (rentefrit)

Levering på 1-2 dage.

Læs mere her

CyclePRO CITY 7


Det oplagte valg for dig, der ikke vil løbe tør for strøm. Cyklen har et batteri på 518 wattimer. Derudover får du syv gear og en kørecomputer, der understøtter bluetooth.

Førpris: 15.999 kr.

Eksklusivt tilbud til BT-læsere: 9.999 kr.  eller fra 216 kr. pr. måned (rentefrit)

Levering på 1-2 dage.

Læs mere her

Sidst cyklerne blev sat til salg, blev de revet væk: BT-læsere sparer 37%

Specialist i elcykler
Forhandleren Corwin E-bikes er specialist i elcykler. Det betyder, at du er i rigtig gode hænder. Du får prisgaranti, hurtig levering og mulighed for at få din nye elcykel leveret samlet og klargjort.

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.