Følg den populære familie på Disney+ og slip for reklamerne

I over 30 år har vi fulgt indbyggerne i Springfield, der ikke er blevet en dag ældre. Der har gennem årene været et utal af mere eller mindre uforklarlige katastrofer. Alligevel går hverdagen sin vante gang. Og nu har sæson 31 af The Simpsons premiere på Disney+

Se alle sæsoner af The Simpsons på Disney+ - uden reklameafbrydelser

At Homer, Marge og alle de andre har været tv-berømtheder i så mange år, er noget nær en enestående bedrift hos amerikanske tv-selskaber, der konstant kigger nådesløst på seertal.

Sæson 31 blev sendt på amerikansk fjernsyn fra september 2019 til maj 2020. Den består af 22 afsnit, hvor familien endnu en gang beviser, at livet i en lille by sagtens kan være hæsblæsende. Homer og Bart går viralt, Marge opdager skjulte talenter og meget mere.

Stream The Simpsons på Disney+

Verdens mest sete hospitalsdrama
Er du mere til drama? Så har Disney+ masser af fantastiske serier at byde på. Ikke mindst 17 sæsoner af det legendariske hospitalsdrama Greys hvide verden. Serien har vundet flere priser, og indtil videre er det blevet til imponerende 373 afsnit.

Første afsnit blev sendt på amerikansk tv i 2005 og dramaet har stadig en trofast fanskare over store dele af verden.

Se alle afsnit af Greys hvide verden på Disney+

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.