Giganten Disney viser endnu engang muskler og har lanceret deres første serie i Marvel-universet på Disney+. Anmelderne kalder den »historisk«.

Anmelderne er glade for Wandavision – Disneys nye skud på stammen – og den første serie, der bygger videre på Marvel-universet og i særdeleshed Avengers-filmene.

Hos Soundvenue kalder man seriens fortælling for »vild og ambitiøs« og proklamerer samtidig, at den minder om intet andet fra MCU (Marvel Cinematic Universe) eller resten af det nuværende serielandskab.

Skynd dig inden prisen stiger: Lige nu koster et abonnement 589 kroner om året (49 kroner om måneden) – fra den 23 februar stiger prisen til 79 kroner om måneden.

Wandavision fokuserer faktisk på hele to karakterer fra MCU. Wanda Maximoff og Vision er romantisk involveret med hinanden (det så vi Avengers filmene), men besidder også hver deres superhelte-agtige kræfter. Wanda kan læse tanker og manipulere med energi. Vision er et allround supermenneske – eller rettere en androide og hans kræfter rækker derfor til lidt af det hele.

Vision døde til gengæld i den sidste Avengers film  – Avengers Infinity War (beklager spoiler), men det er tilsyneladende ingen hindring for ham »genopstå« i serien. Alt er ikke helt, som det ser ud ved første blik, og vi kan vist godt forberede os på, der bliver vendt op og ned på, hvad vi troede der skete.

Præmissen for serien er simpel: To superhelte, der bare gerne vil passe ind i et ægte amerikansk forstadsliv. Se serien hos Disney+ for kun 59 kroner om måneden eller 589 kroner om året (49 kr. om måneden),

Eller rettere helt så simpelt er det måske ikke, når man er superhelt. Serien er både kompleks og sjov på samme tid.

Dermed har Disney+ endelig leveret lidt mere af det nye »voksne« indhold, som vi alle har gået og ventet på.

Skynd dig inden prisen stiger: Lige nu koster et abonnement 589 kroner om året (49 kroner om måneden) – fra den 23 februar stiger prisen til 79 kroner om måneden.

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.