Landstræner Kasper Hjulmand fortæller åbent og ærligt om sin fodboldfilosofi i fremragende biografi, du kan høre gratis her.

Bogen blev skrevet før EM og før den dramatiske hændelse med Christian Eriksen, der har sat sine spor hos Kasper Hjulmand og resten af landsholdet.

I Danmark findes der millioner af selvudnævnte landstrænere med holdninger til, hvilke spillere der bør spille på landsholdet, taktik, ambitioner og så videre. Men der er kun én mand, der har det højt profilerede landstrænerjob, hvor man kan gå fra helt til skurk på få sekunder. EM på hjemmebane er Kasper Hjulmands første slutrunde som landstræner.

Læs eller lyt til biografien Kasper Hjulmand – Fodbolddrømmer  -de første 30 dage er gratis
Ingen binding

Biografiens titel afslører lidt af Hjulmands tilgang til spillet. Det skal være flot, det skal være flydende. Det skal begejstre. Den hollandske totalfodbold er inspirationen; med moderen tilpasninger. Det kan lyde naivt, men Hjulmand har været en del af fodboldens kyniske verden længe nok til at vide, at man ikke opnår resultater med naivitet.

Landsholdsdrømmen
Da fodboldjournalist Morten Glinvad gik i gang med bogen, anede hverken han eller hovedpersonen med, at det ville ende med, at det danske trænerikon fik ansvaret for landsholdet. Det fik han, til manges overraskelse.

I bogen kan du høre, hvordan det gik til.

Læs eller lyt til biografien Kasper Hjulmand – Fodbolddrømmer  -de første 30 dage er gratis
Ingen binding

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.