Disney+ er landet i Danmark og er på rekordtid blevet superpopulær. Mere end hver sjette danske husstand har allerede tegnet abonnement og kan frit streame alt det fede indhold fra Disney, Pixar, National Geographic, Star Wars og Marvel.

Disney+ lancerede i Danmark 15. september i år og har allerede bidt sig fast som en af Danmarks mest populære streamingtjenester. Midt i oktober havde en sjettedel af danskerne fået adgang til den nye tjeneste, og tallet stiger med rekordfart. Faktisk har Disney+ allerede overhalet HBO og er lige i hælene på TV 2 Play og ViaPlay.

En af forklaringerne er den utroligt billige pris, hvor du får adgang til alt indhold fra Disney, Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic for kun 59 kr. pr. måned, eller et helt år for kun 589 kr. (49 kr. pr. måned).

Der er stadig et stykke vej op til Netflix, der ses af 37% af danskerne - men Disney+ er også stadig helt nye på det danske marked!

Kigger man særskilt på børn mellem fire og 14 år, er det næsten hver tredje, som inden for en uge har set indhold på Disney+. Det fremgår af nye tal fra Kantar Gallup, skriver DR.

Unikt indhold
Disney+ er underholdning for hele familien, og der er et enormt bagkatalog af indhold. Men der kommer også hele tiden masser af nye unikke film og serier til, som kun vises på Disney+. I 2020/21 kan du blandt andet glæde dig til den længe ventede live-action udgave af Disney-klassikeren »Mulan« samt Pixar-filmen »Soul«, som er instrueret af Pete Doctor, instruktøren bag Pixar-hittet »Inderst Inde« (Inside Out).

Anna Kendric spiller julemandens datter, som må overtage hvervet, da hendes far - Julemanden - går på pension og hendes bror, der eller skulle have overtaget, får kolde fødder.
Anna Kendric spiller julemandens datter, som må overtage hvervet, da hendes far - Julemanden - går på pension og hendes bror, der eller skulle have overtaget, får kolde fødder.
Vis mere

En af de nye film, som netop har haft premiere på Disney+, er julekomedien »Noelle« med Twillight-stjernen Anna Kendrick. Og det er kun en af de mange underholdende julefilm, I kan hygge jer med i december.

Klik her og få Disney+ for kun 59 kr. pr. måned, eller et helt år for kun 589 kr. (49 kr. pr. måned)

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.