Vi har fundet det, der kan glæde de allerstørste Star Wars-fans.

4. maj er international Star Wars-dag. Det skal selvfølgelig fejres! Så er du selv fan af de store univers, eller kender du én, har du her de fedeste gaver og merchandise, som alle fans drømmer om.

Den første Star Wars-film udkom helt tilbage i 1977. Siden er det blevet til så mange film, serier og tegnefilm, at det er umuligt at gennemgå dem alle her. I stedet hopper vi direkte ombord på rumskibet og flyver ud i galaksen.

​Det store universVil du streame Star Wars? Så er der ikke noget bedre sted end Disney+.Her finder du masser af film og serier - ikke mindst den anmelderroste The Mandalorian.

Se hele universet her

Baby Yoda-lampe

Baby Yoda er en af de mest populære Star Wars-figurer i nyere tid, og nu kan du få den helt tæt på. LED-lampen er både sød og en lille smule uhyggelig.

Køb lampen hos Coolstuff her

Se flere Star Wars-gadgets her

Star Wars Lego
Lego er ikke længere kun for børn. Den danske producent af plastikklodser har de seneste par år haft større fokus på voksne legebørn. Det er bl.a. sket via en stor serie med Star Wars Lego.

Se det store udvalg hos Proshop

 

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.