Black Friday er den helt store udslagsdag - men når mørket falder på og hyggen spreder sig, kan Black Friday måske udvikle sig til Black Friday Night ... du kan i hvert fald spare mange penge på sexlegetøj lige nu.

Her sætter vi fokus på alt det frække legetøj, du kan købe lige nu med store rabatter - og det hele er selvfølgelig sort!

Sort lingeri
Det kan godt kræve lidt ekstra indsats at aflede mandens opmærksomhed fra computerskærmen, når det er Black Friday. Her vil frækt undertøj helt sikkert kunne hjælpe. Det vigtigste, når man vælger frækt undertøj, er, at kvinden føler sig fræk og forførende. Her vil sort lingeri være det helt sikre valg.

Det er vigtigt at lingeriet passer til kvindens størrelser og former. Prøv f.eks. en chemise. det er en særlig slags lingeri, der kombinerer det rå med det elegante.

Find forførende og frækt sort undertøj her.

Vibrator med app
En vibrator med en app fungerer som en klassisk vibrator, du kan blot kontrollere vibrationerne igennem en app på din telefon. Dette er en fantastisk funktion, da man også kan styre appen på afstand. Man kan simpelthen have ekstern sex med sin partner, ved hjælp af en app.

De app-kontrollerede vibratorer opdateres også løbende, så du hele tiden får nye funktioner på dit sexlegetøj. På den måde får du automatisk nye måder at bruge dit sexlegetøj på.

Find smarte sorte vibratorer med mobilapp her.

Den sorte dildo
Vi kommer selvfølgelig ikke uden om dildoen. Den helt store klassiker, der kan bruges på mange forskellige måder. Du kan enten bruge den alene eller sammen med en partner. Særligt dildoer med vibrator kan give stor nydelse, og er et effektivt værktøj til at opnå orgasme.

Find sorte dildoer her

Sorte penisringe
Penisringe er et fantastisk middel til at forlænge samlejet. Den giver begge parter langt større tilfredsstillende i sexlivet. Penisringen klemmer til om penisroden, og giver manden længere udholdenhed, større følsomhed og en intens orgasme.

Man kan få en masse smarte sorte penisringe med vibrator. Så får begge parter stor glæde ud af penisringen, da kvinden også stimuleres under samlejet.

Find sorte penisringe, der forlænger samlejet og giver nydelse til mænd og kvinder her.

Buttplugs i alle størrelser og former
Et buttplug er et sexlegetøj til anus. Den minder om en dildo, men er lidt kortere og har en kant, der fungerer som bagstopper.

Det er ikke kun kvinder, der kan have glæde af en buttplug. Mænd har også erogene zoner omkring anus, som gør det nemt at opnå seksuel nydelse. Det er et tabubelagt emne, men oplagt hvis der skal ske noget nyt og spændende i soveværelset.

Find sorte buttplugs i alle størrelser og former her.

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.