Træt af fodkolde stuer og tårnhøje varmeudgifter? Lige nu kan du bestille et gratis isoleringstjek og få dit hus efterisoleret, uden du behøver at have penge op af lommen.

Trænger der kulde ind i værelser og stuer, selvom du har skruet helt op for varmen? Bruger du uforholdsmæssigt mange penge på varme? Så kan det være en god idé at få tjekket isoleringen af dit hus. Meget varme forsvinder nemlig, hvis isoleringen halter, eller taget er utæt. Det skaber dårligt indeklima og er dyrt for både miljø og pengepung.

Lige nu kan du få et gratis isoleringstjek af dit hus. Det er firmaet Jydsk Tagteknik, som tilbyder isoleringstjekket. De sender en konsulent ud, som går dit hus grundigt efter, og tjekker følgende:

  • Er der tilstrækkelig isolering?
  • Er isoleringen faldet sammen?
  • Er der kuldebroer? (opdages med termisk kamera)

Jydsk Tagteknik tilbyder også at efterisolere dit hus, uden det kommer til at koste dig ekstra. Konceptet er, at du betaler det, som svarer til din månedlige besparelse på varmeregningen over eksempelvis tre år.

Efterisolering af dit hus kan ikke kun mærkes på varmeregningen, du vil også opleve et bedre indeklima og slippe af med træk og kuldebroer. Desuden kan efterisolering give huset en bedre energimærkning og dermed øge værdien af dit hus.

Klik her og bestil et gratis isoleringstjek af dit hus.

Isoleringstjek, tilbud og efterisolering i 4 enkle trin

1. BOOK ONLINE
Vælg den dato og tidspunkt, der passer dig (klik her).

2. ISOLERINGSTJEKKET
Jydsk Tagtekniks konsulent gennemgår isoleringen af dit hus.

3. TILBUD
Du får evt. et tilbud på en efterisolering af dit hus, som du kan vælge at bruge.

4. EVENTUEL EFTERISOLERING
Vælger du at tage imod tilbuddet, kommer Jydsk Tagteknik ud og efterisolerer dit hus. Du modtager dokumentation for det udførte arbejde, og som kan følge husets papirer.

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.