Brug en digital ejendomsmægler og spar tusindvis af kroner.

Som boligejer er du garanteret vant til at betale ejendomsmæglere i dyre domme for at tage sig af det praktiske, når du skal sælge. Vil du derimod selv vise din bolig frem, kan du spare tusindvis af kroner ved at bruge den digitale ejendomsmægler Estaldo.

Hvad er dit hjem værd? Få svaret på få sekunder her

Estaldo arbejder efter princippet solgt eller gratis. Bliver din bolig ikke solgt, koster det dig ikke en krone – uddannede ejendomsmæglere hjælper dig gennem hele processen. Bliver den solgt betaler du et fast salær på 12.500 kroner.

Det hele starter med en uforpligtende onlinevurdering af din bolig til 0 kroner. Derefter bliver du kontaktet. Overvejer du at sælge, får du besøg af en fotograf, der sørger for professionelle billeder og plantegning. Derefter laver Estaldos ejendomsmæglere en rigtig vurdering af din bolig.

Billeder og beskrivelsen af din bolig markedsføres på Boligsiden, Boliga, og Facebook. Du kender dit hjem bedst, så derfor står du selv for fremvisningerne. Estaldos ejendomsmæglere tager al det juridiske ansvar, står for al papirarbejdet og klarer kontakten til banker og potentielle købere.

Er du nysgerrig på, hvad din bolig er værd? Skriv din adresse og find ud af det nu

Thomas solgte sin lejlighed på fire dage
Thomas fremviste selv sin lejlighed. På bare fire dage blev den solgt gennem  Estaldo.

Dette indhold er produceret i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet med udarbejdelsen og publiceringen at gøre.

Andre læser også