Se her, hvordan du nedsætter risikoen for at få indbrud

Gaver, gløgg og god hjemmebag. Julen har mange helt faste traditioner. Desværre er det også den tid på året, hvor indbrudstyve har allermest travlt. Intet er mere indbydende end et forladt hus med masser af arbejdsro for tyven. Og så kan julehyggen hurtigt blive forvandlet til et stort kaos af rod, ødelæggelser og forsvundne værdier.

Sidste år var der tusindvis af danskere, der oplevede netop det. Tal fra Danmarks Statistik viser nemlig, at der i 2021 blev anmeldt 14.804 indbrud i private hjem. Desværre får mange først alarm efter indbrud, men hvorfor vente?

Hvor billigt kan du få G4S SHIELD-alarmen? Find ud af det her

Nedsæt risikoen for ubudne gæster
Indbrudstyve går ofte målrettet efter boliger, hvor de kan arbejde i ubemærkethed. De bevæger sig i de anonyme skygger. Men en effektiv alarm gør det umuligt for tyven at få arbejdsro. Det betyder, at mange tyve nok går udenom hjem med alarmsystemer og videre til et knap så sikkert hjem.

Det særlige ved G4S SHIELD alarmen er, at den også virker udendørs. På den måde opdages tyvene mens de nærmer sig din bolig. Alarmen er koblet til den døgnbemandede vagtcentral hos G4S. Det sikrer overvågning og vagtudrykning døgnet rundt – også hvis alarmen går i gang udendørs.

Derudover er der en række andre tiltag, du kan benytte dig af for at beskytte dit hjem mod indbrud. Det handler blandt andet om at signalere liv og generelt om at gøre indbruddet besværligt for tyven. Jo flere forskellige tiltag du anvender, jo mere effektiv bliver indbrudssikringen.

Hvad koster alarmen for dig? Prøv den uforpligtende prisberegner her

 

 

Dette indhold er produceret i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet med udarbejdelsen og publiceringen at gøre.

Andre læser også