Hvor stor er risikoen for ubudne gæster? Find ud af det her.

Der er kaos. Alle dine ting ligger på gulvet, skabe og skuffer er tømt. Arvestykker og andre værdier er væk. Følelser af vrede og utryghed skyller gennem din krop. Sidste år var der tusindvis af danskere, der oplevede netop det. Tal fra Danmarks Statistik viser nemlig, at der i 2020 blev begået 17.430 indbrud i private hjem. Og i ferieperioden stiger risikoen

Nedsæt risikoen for indbrud i ferien: Tag den uforpligtende alarmtest hos Verisure - svar på 9 simple spørgsmål
Det tager under to minutter - Flere end 230.000 danskere har allerede taget testen

Heldigvis er det tal væsentligt lavere end foregående år. Antallet af indbrud faldt med 29% i sammenlignet med 2019, hvilket blandt andet skyldes coronasituationen, hvor mange var hjemme døgnet rundt.

Antallet af indbrud ligger dog fortsat højt i Danmark, som er det land i Europa, der har det højeste indbrudstal pr. indbygger. I gennemsnit er var der sidste år 30 indbrud i private, danske hjem pr.
10.000 indbyggere.

Nedsæt risikoen for ubudne gæster
Indbrudstyve går ofte målrettet efter boliger, hvor de kan arbejde i ubemærkethed. De bevæger sig i de anonyme skygger. Men en effektiv alarm gør det umuligt for tyven at få arbejdsro. Det betyder, at mange tyve går udenom hjem med alarmsystemer og videre til et knap så sikkert hjem.

Derudover er der en række andre tiltag, du kan benytte dig af for at beskytte dit hjem mod indbrud. Det handler bl.a. om at signalere liv og generelt om at gøre indbruddet besværligt for tyven. Jo flere forskellige tiltag du anvender, jo mere effektiv bliver indbrudssikringen.

Gør som mere end 230.000 danskere: Tag Verisures uforpligende alarmtest ved at svare på 9 simple spørgsmålEn privatalarm fra Verisure nedsætter risikoen for indbrud.

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.