Se her hvor meget du kan tjene på at udleje dit sommerhus.

Danskernes trang til udenlandsrejser kan stadig ikke dækkes, så mange af os må holde ferie herhjemme. Sommerhuse er et eftertragtet sted at holde ferie, og ejer du sådan et kan der være mange penge at tjene på at leje det ud i de uger, du ikke selv bruger det.

Når du inviterer andre til at bruge dit sommerhus i de uger, hvor du alligevel ikke bruger det, får du og familien nemlig en rigtig fornuftig passiv indtægtskilde. Det kan du gøre gennem Novasol, som er Danmarks største sommerhusudlejningsbureau - her er de første 42.700 kr., du tjener, skattefrie.

Se her hvor mange penge du kan tjene på at udleje dit sommerhus
De første 42.700 kr. er skattefrie. Derefter er der et skattefrit fradrag på 40%

Udlejer du sommerhuset gennem Novasol slipper du for al besværet. Det store bureau med mere end 50 års erfaring står for det praktiske: markedsføring, håndtering af gæster rengøring, og alt andet.

Det er altid lokale udlejningseksperter, der sørger for, at dit sommerhus danner rammen om dejlige ferieoplevelser for glade gæster. De tager sig af alt arbejdet.

Se hvor meget du kan tjene her
De første 42.700 kr. er skattefrie. Derefter er der et skattefrit fradrag på 40%

Du hjælper lokalområdet
Ved at leje dit sommerhus ud, gør du ikke kun noget godt for din egen økonomi, men også for lokalområdet. Turister bruger penge i lokale butikker, spiser lokalt og meget andet. Det betyder, at de kan ansætte flere medarbejdere og det gavner i sidste ende hele samfundet. Derudover er du selvfølgelig med til at give gæsterne i dit sommerhus en god ferie.

Tryghed hele vejen igennem
At udleje sit sommerhus er en tillidssag. Hos Novasol er udlejningen omfattet af en gratis forsikring og du bliver betalt før gæsternes ankomst - også ved sen annullering. Derudover står Novasol for markedsføring, rengøring af sommerhuset, udlevering af nøgler og kundeservice. Helt perfekt til dig, der vil lade udlejningen køre helt automatisk.

Inkluderet når du udlejer dit sommethus gennem Novasol:

  • Rådgivning af lokale eksperter i udlejning.
  • Gratis forsikring.
  • Få flere gæster med flotte fotos, beskrivelser og markedsføring i hele Europa.
  • Hjælp til den rigtige prissætning.
  • Kontrol og rengøring af dit sommerhus.
  • Hurtig og nem kundeservice for gæsterne.

Hvor meget kan du tjene på at leje dit sommerhus ud? Få en vurdering her
De første 42.700 kr. er skattefrie. Derefter er der et skattefrit fradrag på 40%

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.