Vilde prisstigninger og lynhurtige salgstider. Boligmarkedet boomer, og måske er din bolig også blevet mere værd? Bestil et gratis salgstjek og deltag samtidig i lodtrækningen om et gavekort på 10.000 kr.

Går du i salgstanker? Har du planer om at låne penge i din friværdi? Eller er du bare nysgerrig efter at vide, hvad din bolig er værd? Hvis du bestiller et gratis Salgstjek hos ejendomsmæglerkæden EDC lige nu, deltager du samtidig i konkurrencen om 10.000 kr. til et valgfrit byggemarked. Det eneste, det kræver, er, at du bestiller Salgstjekket inden den 28. februar 2021.

Din bolig er måske mere værd, end du tror, for trods coronaepidemi og nedlukning af samfundet var 2020 nemlig et gyldent år på boligmarkedet. Det viser nye tal fra Boligsidens Markedsindeks. Salgspriser på både huse, lejligheder og sommerhuse røg i vejret i det forgangne år, og boligejerne har kunnet glæde sig over prisstigninger på mellem 6,5 og 11,1 procent.

Alt tyder på, at boligfesten fortsætter langt ind i 2021. Det mærker man ikke mindst  hos EDC. Ejendomsmæglerkæden rapporterer om et ekstraordinært stort boligsalg og oplever lige nu de højeste salgspriser og de korteste salgstider i mange år. Det er derfor et godt tidspunkt at få tjekket værdien af sin bolig, og det eneste, du skal gøre for at få et gratis salgstjek, er at gå på nettet og bestille en tid.

Sådan foregår et Salgstjek:
Du bestiller online og oplyser, hvornår det passer dig at få besøg af en mægler. Efter besøget får du en rapport med følgende oplysninger:

  • en grundig vurdering af din boligs værdi.
  • overblik over omkostninger ved salg.
  • en beregning af dit overskud ved salg.
  • konkrete råd til, hvordan du hurtigt gør din bolig salgsklar.

Bestil et gratis Salgstjek her

Du er velkommen til at bestille et gratis Salgstjek, også selvom du ikke har planer om at sælge. Beslutter du dig for at sætte din bolig til salg, sørger EDC for alt papirarbejdet og guider dig igennem hele salgsforløbet.

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.