Går du i tanker om at sælge din bolig, kan det være en god ide at gøre det nu i stedet for at vente.

Da hele Danmark lukkede ned sidste forår, steg boligpriserne hastigt. Nu er samfundet godt på vej mod mere normale tilstande - det kan også ses på boligpriserne.

Hvad er din bolig værd? Få svaret på 30 sekunder
Gratis og uforpligtende

Går du med tanker om at sælge din bolig, er det værd at overveje at gøre nu, inden eftervirkningerne af corona gør det til købers marked. Det mener Jakob Nørgaard fra fra den digitale ejendomsmægler Estaldo.

»Man risikerer, at de danskere, der har ventet tålmodigt på normale tilstande, pludselig sætter deres bolig til salg. Når det blandes med det normale opsving på boligmarkedet i løbet af året, overhaler udbuddet pludselig efterspørgslen. I værste fald skaber det faldende priser i samme niveau, som de steg i starten af corona pandemien.«

Gerne lidt ridser i lakken
Du behøver faktisk ikke have store udgifter til håndværkere eller pendle i pendulfart til byggemarkedet, for at gøre boligen klar til et salg, fortæller Jakob Nørgaard.

»Det kan sjældent betale sig at lave gennemgribende ændringer af boligen. Trenden er, at købere selv vil sætte i stand med eller uden håndværkerhjælp, og dermed skabe drømmeboligen. Vi ser stor interesse for boliger med lidt 'ridser i lakken'.«

Hvad kan du få for din bolig? Få svaret på 30 sekunder her
Gratis og uforpligtende

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.