Få en gratis og uforpligtende vurdering, mens boligerne bliver revet væk. Også selvom du ikke skal sælge lige nu.

Corona har kastet lange skygger over store dele af samfundet, men ikke på boligmarkedet. Faktisk er der så godt gang i markedet lige nu, at mange boliger har usædvanlig kort liggetid.

Derfor er det ifølge Danmarks største ejendomsmæglerkæde, EDC, et perfekt tidspunkt at få din bolig vurderet - også selvom du ikke overvejer at sælge lige nu.

Hvad er din bolig værd? Få svaret med et gratis og uforpligtende Salgstjek
Også selvom du ikke er klar til at sælge lige nu

Der er usædvanligt få boliger til salg, men mange potentielle købere står klar til at slå til. Påsken er højsæson for bolighandler, så vil du have din bolig med i puljen, skal du starte med at bestille et gratis Salgstjek.

Ifølge EDC glæder det om at udnytte muligheden, mens boligmarkedet topper.

»Under coronaepidemien har mange været mere hjemme end normalt, og det har skabt et naturligt øget fokus på hjemmet. Når dagligdagen normaliseres, og vi begynder at kunne rejse igen, vil vores fokus sandsynligvis ændres. Med andre ord befinder vi os på toppen af bølgen lige nu, så hvis man gerne vil være med, kan det være et godt tidspunkt at rykke nu,« siger Jan Nordmann, der er kommunikationschef hos EDC.

Det får du med et Salgstjek
Det er en stor beslutning at sætte boligen til salg. Med et Salgstjek får du alt det, du skal bruge for at træffe beslutningen på et oplyst grundlag. Du får:

  • En grundig vurdering
  • Overblik over dine omkostninger ved et salg
  • En beregning af dit overskud ved et salg
  • Råd til hvordan din bolig bliver hurtigt salgsklar

Du behøver ikke være klar til at sælge for at bestille et gratis og uforpligtende Salgstjek. Beslutter du dig for at sætte boligen til salg, står EDC’s erfarne mæglere klar til at hjælpe dig trygt igennem hele processen.

Få et gratis Salgstjek hos EDC

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.