Vig Festivals formand, Ole Larsen, er en yderst glad mand i disse dage.

Det gode vejr og en flok tørstige og feststemte gæster har nemlig medført, at arrangørerne bag festivalen kan se frem til et millionstort overskud.

»Vores festival er forløbet rigtig godt. Det må vi sige. Vi er rigtig godt tilfredse med hele måden, den forløb på, og den stemning, der var på pladsen. Og vi er selvfølgelig også tilfredse med årets resultat,« siger Ole Larsen til TV 2 Øst.

»Det ser rigtig godt ud. Vi har været oppe at ramme fire millioner kroner i overskud førhen, og det er vi helt overbevist om, at vi også når i år,« fortsætter han.

Vig Festival kan se frem til et millionoverskud. (Arkivfoto)
Vig Festival kan se frem til et millionoverskud. (Arkivfoto) Foto: Peter Clausen
Vis mere

Omkring 20.000 gæster dukkede op til årets festival, der bliver afholdt i Vig i Odsherred Kommune.

Ifølge bestyrelsesformanden er det blandt andet en kombination af et perfekt festivalvejr uden regn og storm samt et god musikprogram, der har medført, at festivalen højst sandsynligt slår deres hidtil rekordoverskud på fire millioner.

Ole Larsen påpeger over for TV 2 Øst, at udsigten til et millionstort overskud føles ekstra godt, fordi de har haft et hårdt år.

Her henviser han til, at en påsat brand tilbage i marts måned ødelagde indholdet i fem containere, hvilket resulterede i en ekstraregning på 1,4 millioner kroner.