24-årige Romee Strijd er Victoria Secret-model, og hun har derfor rejst verden rundt, mens hun har trænet og spist meget kontrolleret.

Men prisen for det fede liv rundt omkring i verden har måske haft en for høj pris. Den skrappe kost kan nemlig være årsagen til hendes sygdom.

Det skriver modellen på sin private Instagram-profil:

'Jeg pressede min krop for meget. Hver krop er forskellig, men jeg tror, at min vægt ikke var god for mig eller min krop. Det virkede ikke ordentligt,' skriver hun blandt andet i opslaget.

Romee Strijd skriver, at hun for to år siden fik stillet diagnosen polycystisk ovariesyndrom (PCOS).

Det er en sygdom, der er kendetegnet ved symptomer som øgede niveauer af mandlige kønshormoner og uregelmæssig menstruation.

'For to år siden fik jeg diagnosen PCOS efter ikke at have haft min periode i syv år. Jeg var ødelagt, fordi det var min største drøm at være mor og starte en familie,' tilføjer hun i Instagram-opslaget.

Nu er drømmen så alligevel gået i opfyldelse. Romee Strijd venter nemlig barn med sin kæreste, Laurens van Leeuwen, på 29 år. De har været sammen i cirka 10 år. Det skriver TV 2 Norge.

Og i den forbindelse har den 24-årige model en opfordring til alle kvinder.

'Til alle jer kvinder, der prøver at blive gravid. Tro på dig selv og vær venlig mod dig selv og din krop. Og lad ikke dit sind spise dig op.'

Efter mange år med en stram kostplan og med masser af træning har Romee Strijd valgt at ændre sin livsstil.

Det betyder, at modellen træner mindre, spiser mere og holder flere pauser.