Lyt til artiklen

Der var ikke kun et, to, tre, fire, fem, seks, syv, otte, ni, ti eller elleve.

»Så var der 12 juletræer! Og der mangler jo ellers altid et, ikke? Men så talte jeg dem, og der var godt nok mange. Så talte jeg dem igen, og det tror jeg, at jeg gjorde ti gange,« lyder det.

Og den var god nok.

Der var 12 juletræer, da en kvinde fra Holbæk for nylig i en frokostpause besluttede sig for at skrabe alle felter i skrabekalenderen 'Den Store Julekalender'.

Og dermed har hun vundet hovedgevinsten på fire millioner kroner. En million kroner udbetalt med det samme og en million kroner de næste tre juleaftener.

Men inden kvinden fra Holbæk, der ønsker at være anonym, for alvor kunne tro på det, fik hun først en veninde til at tælle efter – og siden ringede hun til Danske Spil for få verificeret, at hun rent faktisk havde 12 juletræer bag felterne.

»Så sagde de: 'Tillykke, du har vundet fire millioner kroner', og jeg var bare sådan helt 'Hold da kæft, mand! Så blev jeg lige millionær i frokostpausen',« siger hun.

Men hvad skal man så bruge så mange penge til?

»Jeg tror, at de skal være med til at betale mit hus og min bil og … nej, det ved jeg ikke,« siger hun i en pressemeddelelse:

»Jo, så skal jeg rejse til … nej, det ved jeg ikke lige nu. Jeg ved det ikke. Måske skal jeg holde lidt mere fri, og mine børn skal nok også have nogle større gaver.«

Og også andre skal kunne mærke, at kvinden fra Holbæk har vundet den store gevinst.

»Det giver mig rigtigt meget glæde. Jeg holder meget af at hjælpe andre mennesker, og jeg synes bare, at det kommer tifoldigt tilbage, når jeg glæder andre mennesker – og så er det jo ikke fire, men 40 millioner kroner. Er det ikke fantastisk?« siger den heldige vinder.