Mens mange fredag kunne fejre lønningsdag i solen, var der ekstra gode nyheder til to danskere.

De har nemlig vundet 2. præmien i det europæiske lotteri Eurojackpot og kan dermed se frem til at få sat 4.471.879 kroner ind på bankkontoen.

Begge vinderkuponer er købt hos Eurojackpot-forhandlere. Den ene i Kvickly i Nykøbing Falster og den anden i en Dagli'Brugs-butik på Bornholm.

Det oplyser Danske Spil i en pressemeddelelse og lykønsker i samme ombæring de nyklækkede millionærer, som spilgiganten fortsat ikke har hørt fra.

Mens det var to danskere, der løb med 2. præmien, vandt en italiener fredagens helt store Eurojackpot-præmie.

Og det er bestemt heller ikke en dårlig forretning.

Førstepræmien lød nemlig på intet mindre end 210.931.645 danske kroner, som den heldige italiener kan glæde sig til at få fingrene i.

Generelt har det også været en god uge at spille Lotto.

»Vi er virkelig inde i en god stime. I onsdags vandt en heldig spiller fra København 97 millioner kroner i Vikinglotto, og her til aften er der ikke bare én, men to danskere, der løber med milliongevinster i det store europæiske lotteri; Eurojackpot,« siger Pernille Mehl, direktør i Danske Lotteri Spil.

Det er tredje gang i år, at danskere vinder milliongevinst i Eurojackpot.

Tilbage i februar vandt en spiller fra Aalborg hele 8,8 millioner kroner, og i marts kunne en nordsjællænder forsøde tilværelsen med 5,3 millioner kroner.