Den lille prins, Pippi Langstrømpe og Peddersen og Findus får nyt hjem, når streamingtjeneste SF Kids Play lukker.

Fem år, det var så længe, at SF Studios streamingtjeneste til de mindste fik lov at eksistere som selvstændig platform, skriver Mediawatch.

Siden 2017 har det svenske mediehus Bonnier, som SF Studios er en del af, haft en licensaftale med streamingtjenesten C More, som Bonnier ejer.

Derfor har indholdet på SF Kids Play kunne findes både på C More og SF Kids Play.

Ifølge Fredrik Warstedt, direktør for indkøb og licensaftaler hos SF Studios, lukker tjenesten for at få de 700 timers børne- og ungdomsindhold ikke på grund af manglende abonnementer, men for at styrke udbredelsen af indholdet:

»Nej, det gør det ikke. Vi er meget stolte af, hvad vi har opnået med SF Kids Play i de fem år, den har eksisteret,« siger Fredrik Warstedt, som ikke ønsker at oplyse, hvor mange abonnenter tjenesten har i dag.

For indholdet, der er blandt andet tæller Emil fra Lønneberg og Iron Man, vil nemlig stadig kunne findes – bare kun på C More fremover. SF Studios har nemlig indgået en ny femårig kontrakt.

De kunder, som i dag abonnerer på SF Kids Play, vil blive tilbudt at flytte over til C More for 29 kroner om måneden de første fire måneder, og herefter 99 kroner om måneden.