Først troede Steffanie Joan Nielsen, at det var et rådyr, der løb foran hendes bil, men da hun kom tættere på og så bedre efter, kunne hun godt se, at det var det bestemt ikke.

»Køerne på den anden side af vejen kiggede også meget, så jeg tænkte: 'Hvad er det for et dyr?' Og så gik det op for mig,« siger hun og fortsætter:

»Det var en ulv.«

Dyret løb ind i krattet ved siden af vejen. Steffanie Joan Nielsen kørte ind til siden og kørte langsomt på siden af det ulvelignende dyr, mens hun filmede.

»Det var ret vildt. Jeg har altid været bange for hunde, så jeg er naturligvis også bange for ulve. Derfor var jeg virkelig glad for, at mit første møde med den blev i min bil,« siger hun.

Hun kørte ved Torsager mellem Viborg og Randers, hvor hun ofte bruger skoven til at gå tur, samle svampe og lignende.

»Jeg har da tænkt over, hvad jeg skulle gøre, hvis jeg kom gående med min toårige og mødte en ulv, men efter den her oplevelse er jeg ikke så bange længere,« siger hun og forklarer, at det var tydeligt for hende, at det, der lignede en ulv, var mere bange for hende, end hun var for den.

Selvom man ikke kan sige med sikkerhed, om det er en ulv eller ej, så er Steffanie Joan Nielsen ret sikker – og som du kan se på videoen øverst i artiklen, så ligner det også meget en ulv, hun har mødt.

Steffanie ser normalt kun rådyr i skoven, så derfor var det også, hvad hun først troede, hun så.
Steffanie ser normalt kun rådyr i skoven, så derfor var det også, hvad hun først troede, hun så. Foto: Privatfoto
Vis mere

TV 2 Østjylland, der først skrev om hendes møde med dyret, har talt med Kent Olsen, som er ulveekspert på Naturhistorisk Museum i Aarhus.

Han fortæller, at det med stor sandsynlighed er en ulv. Der er mindst fem ulve i Danmark, fortæller han.

»Jeg har ikke en holdning til, om den skal være her eller ej,« siger Steffanie Joan Nielsen og henviser til de mange historier om folk, der har ønsket ulven fjernet fra Danmark.

Hun er bare glad for, at hun fik filmet sit møde med den.

»Det er da ret vildt, at jeg var så heldig at få den på video,« siger hun.