En voksen mand, der kvæler en baby.

Så frygtindgydende er en video, der lige nu florerer på sociale medier, og som er blevet delt flere gange blandt en række skolebørn i København.

Det er forældre til en elev på Rødkilde Skole i hovedstaden, der har gjort skoleledelsen opmærksom på videoen. Henvendelsen fra forældrene har fået skoleledelsen til at advare om videoen med det voldsomme indhold. Det skriver TV2 Lorry.

Skoleledelsen opfordrer forældre til at tale med deres børn, hvis de får tilsendt videoen, så det hurtigt kan blive lukket ned.

Forældrenes søn havde ikke kunnet sove, fordi han havde set videoen, som han havde fået tilsendt via sociale medier. Forældrene slettede efterfølgende videoen.

Rødkilde Skole har tidligere oplevet problemer med videoer på sociale medier. Tilbage i 2012 var der en række videoer med halshugninger, som hurtigt spredte sig blandt eleverne.

Skolen opfordrer forældre til at tage kontakt, hvis de oplever, at deres barn har set den pågældende video og reagerer voldsomt.

Skolen er i tæt samarbejde med pædagogisk psykologisk rådgivning i Københavns Kommunes skoleforvaltning, der har et uddannet korps af krisepsykologer.