En butik på Strøget er blevet smurt ind i rød maling, og protesterne på de sociale medier er massive.

Der er ingen tvivl om, at der er stor modstand fra den brede offentlighed mod danske Ecco, der fortsat driver forretning i Putins Rusland.

I denne uge optrappede Putin krigen ved at sende knap 100 missiler mod ukrainske storbyer med civile tab som følge.

B.T. har besøgt Eccos butik på Købmagergade i København for at spørge de danske forbrugere om deres holdning til, at skovirksomheden fortsat driver forretning i Rusland.

Du kan se nogle af reaktionerne i videoen øverst i artiklen. Reaktioner, som er vidt forskellige.

»Virksomheder som laver sådan nogle 'fy-fy'-ting bare for at få mere profit, det synes jeg ikke, er så fedt,« siger en forbipasserende til B.T.s reporter.

»Jeg handler ikke i Ecco, og jeg er også ligeglad,« siger en anden.

De fleste på gaden, som vil fortælle, hvad de mener, er dog enige om, at Ecco burde trække sig ud af Rusland, og at de ikke vil handle i Ecco-butikker.

Tidligere har B.T. også beskrevet, at danske virksomheder, der fortsat er aktive i Rusland, bliver tvunget til at assistere det russiske militær med at indkalde ansatte til krigen mod Ukraine.

»Ecco besluttede at fortsætte sine aktiviteter i Rusland af hensyn til vores medarbejdere i Rusland og de tusindvis af Ecco ansatte verden over, der er afhængige af disse aktiviteter,« skrev Ecco i den anledning i et skriftligt svar.