I en tidligere version af denne artikel citerede B.T. et Facebook-opslag, der indeholdt nye beskyldninger mod rugemoren. B.T. citerede Facebook-opslaget uden selv at efterprøve, om der er hold i disse beskyldninger. Derfor er denne del af artiklen nu slettet.

På TV2 kunne man tirsdag se dokumentaren 'Den falske rugemor', hvor en kvinde tilbyder sig som rugemor for et dansk par.

Hun vælger selv at beholde børnene og narrer parret for store pengebeløb ved at lyve om en mislykket fertilitetsbehandling.

De seneste dage har sagen været flittigt diskuteret på tv-skærmen, og også på de sociale medier er der godt gang i debatten.

Specielt på Facebook deler folk både deres meninger og oplysninger om den omdiskuterede rugemor - og de er ikke overvejende positive.

De fleste samtaler foregår i hemmelige og lukkede grupper.

Nogle af grupperne har rugemoderen selv været medlem af, og nogle af dem er oprettet, efter dokumentaren om hende blev vist på TV2.

I de hemmelige og lukkede grupper er det primære emne, at de tvillinger, kvinden nægter at bortadoptere til de forældre, hun agerede rugemor for, bør tages fra hende.

Der deles blandt andet forskellige påstande om, at hun ikke kan varetage rollen som mor for børnene.

Dog er det ikke alle, der holder debatten i lukkede grupper.

'Jeg har intet tilovers for denne person. Jeg er rystet over, hvad du kan finde på at gøre, og synes, det decideret umenneskeligt, det du har gang i. Havde gåsehud over hele kroppen under hele programmet. Føj for satan,' skriver Facebook-brugeren Tobias Astrup Juel-Jacobsen.

Opslaget er torsdag eftermiddag delt mere end 50 gange og har modtaget en del kommentarer.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra rugemoderen fra dokumentaren.