Ægteparret er flere gange blevet hyldet for deres restauranter Substans og Pondus. Her deler den ene halvdel af parret ud af anbefalinger til byens bedste spisesteder.

Fra 2015 til 2019 havde Substans én Michelin-stjerne. Og efter en tumultarisk periode med flytning fra Frederiksgade til Aarhus Ø, der også bød på store udfordringer, kan Substans nu igen kalde sig for Michelin-restaurant, da de ved mandagens prisuddelling fik tildelt stjerne. Kokken René Mammen fortæller her, hvor han selv tager ud at spise i Aarhus.

Foto: La Cabra
Vis mere

Jeg kommer tit på La Cabra. Jeg kan rigtig godt lide deres toast. Den er helt simpel. Det er godt stykke brød og god ost. De kræver god kaffe, og det er også den, som vi bestiller til vores restauranter. Og så laver de Aarhus' måske bedste croissanter. Det er gode råvarer, som de arbejder med.

Jeg er der nærmest en gang om ugen. Man får maden hurtigt, og så er niveauet altid megahøjt.

Foto: Søren Gammelmark
Vis mere

Min kone Louise og jeg spiser ret ofte på Restaurant ET. Restaurant ET startede cirka samme tidspunkt, som vi gjorde. Jeg har været der rigtig meget siden da. Når jeg er ude at spise, så behøver det ikke altid være nyt. På Restaurant ET er det klassisk fransk, hvor man ved, hvad man får. Og det, man får, er altid godt.

Det er nok det sted, som jeg har spist flest gange. Vi har selv lukket om mandagen, så passer det lige med, at vi spiser der, når vi alligevel er inde i byen, og så kan vi få et måltid, inden vi skal hente barn.

Foto: Søren Lynggaard Andersen
Vis mere

Når jeg skal have pizza inde i byen, så er det Il Locale. Pizzaerne er altid gode. De laver dem også tit med et uventet tvist. Det kan jeg rigtig godt lide. De har også skøn vin.

Jeg bestiller ofte deres sæsonpizza. Jeg kan huske, at de havde en med ramsløg, som jeg blev helt oppe at køre over. De producerer også deres egne pølser, som de bruger. For eksempel en pizza med den italienske pølse salciccia. Det er altid megagodt.

Foto: Burger Shack
Vis mere

Hvis jeg skal have burger, så er jeg tit tilbøjelig til at bestille hos Burger Shack. Da de startede, så lå de længere nede ad samme vej som os, da vi lå på vores gamle adresse. Så arbejdede vi til omkring midnat og sendte en stafet ud for hente burgere, når vi selv blev færdige med serveringerne. Det er blevet en tradition at spise der. Det er god comfort food.

Jeg bestiller altid bare en cheeseburger. For mig skal burger ikke være med kylling eller bacon. En cheeseburger virker altid for mig. Det er simpelt og godt. Jeg var ude at rejse, og da jeg kom hjem, hørte jeg, at Burger Shack havde haft nogle problemer med maden. Det er et stykke tid siden, og det er jo seriøse folk, så det tænker jeg, at de har fået styr på siden da. Alt andet ville være underligt.

Foto: Café Casablanca
Vis mere

Sidst jeg spiste ude i Aarhus, var det på Café Casablanca. De har rigtig god frokost. Der er megahyggeligt hos dem. Casa Blanca er nærmest en aarhusiansk institution. Når man får en plads i solen og sidder med en øl, så bliver det ikke bedre. Det er cafémad, der har fået en stor upgrade. Der er luksus over tingene. På Casablanca har de taget det klassiske smørrebrød og givet det et ekstra skud.

Jeg bestiller selv typisk en med æg og rejer eller sild, hvis de har det. Jeg er der typisk omkring syv gange om året.