Kun fem dage har Tivolis nyeste forlystelse til 30 millioner kroner virket denne sommer.

'Midlertidigt ude af drift'. Sådan står der skrevet på den københavnske forlystelsesparks hjemmeside om forlystelsen 'Tik Tak', der var tre år undervejs, før den denne sommer blev indviet - og ganske få dage senere blev lukket ned igen.

Kun fem dage nåede parkens gæster ifølge TV2 Lorry at kunne prøve den nye forlystelse, efter den blev indviet den 15. august, hvilket var fem dage senere, end det var meningen. Men en fejl i karrusellens elektroniske system spændte ben for den oprindelige indvielsesdag.

Allerede den 20. august måtte man dog ifølge mediet lukke for forlystelsen igen. Denne gang på grund af en fejl i styresystemet.

Til TV2 Lorry forklarer Tivolis pressechef, Torben Plank, at det er 'årets sten i skoen'.

»Selvfølgelig ærgrer det os, at det ikke fungerer, når vi har investeret 30 millioner kroner i en forlystelse. Gæsterne har taget det fantastisk, men forlystelsen er jo kun en nyhed det første år,« siger han.

Forlystelsen 'Tik Tak' beskrives på Tivolis hjemmeside som en 'tidsrejse, hvor gæsterne fastspændt svæver - andre vil måske opleve det som om de kastes -  gennem tiden', mens de bliver drejet både vertikalt og horisontalt rundt og udsættes for knap 4G.

Tivoli lukkede ned for sommersæsonen søndag. Parken åbnes igen den 12. oktober i forbindelse med halloween.