Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

»Det er helt vildt.«

Sådan lyder reaktionen fra direktøren for prissammenligningssiden Travelmarket.dk, når man ser på, hvad prisen på afbudsrejser er for tiden.

For på trods af inflation og høje priser på blandt andet benzin og gas er priserne på afbudsrejser i bund.

Også selvom den absolutte højsæson for rejser begynder den kommende weekend.

Det oplyser Travelmarket.dk i en pressemeddelelse.

Et pristjek foretaget 23. juni, hvor man har set på rejser for den kommende weekend og ind i uge 26 – som er første uge i skolernes sommerferie – inklusive fly og hotel i otte dage, viser, at det fortsat er muligt at komme billigt af sted.

Det er særlig Grækenland og Tyrkiet, der er billige, da der er et meget stort udbud af rejser til de to lande, og den billigste rejse finder man til 1.295 kroner, oplyses det.

»Så billige afbudsrejser i skolernes sommerferie havde jeg ikke ventet, da vi lige har konstateret, at flybilletter er i et rekordhøjt niveau. Der er mange tilbud til under 2.000 kroner, og det er helt vildt, at man komme sydpå i den absolutte højsæson for bare 1.295 kroner med fly og hotel i en uge,« siger Travelmarket.dks direktør, Ole Stouby, og tilføjer:

»Specielt når vi tænker på de stigende brændstofpriser og inflationen generelt. Det kunne tyde på, at der er en del ledige pladser på trods af rekordhøj efterspørgsel.«

Andre læser også