På hver side af Osman Eroglu sidder fans og nyder fodboldkampen med en stor pølse og en øl. Osman Eroglu og hans fire børn har tomme maver.

De er også sultne, men der er ikke noget at gøre ved det.

Osman Eroglu og hans familie er nemlig muslimer og spiser ikke svinekød. Men der er ingen alternativer til de grisefyldte kødretter på Ceres Park i Aarhus, og det frustrerer Osman Eroglu.

»Det er ikke, fordi vi vil have forskelsbehandling overhovedet. Det eneste, vi godt kunne tænke os, er samme mulighed som andre, så vi også kan få noget at spise til kampene – i hvert fald børnene, så de kan nyde det,« siger Osman Eroglu.

Osman Eroglu og hans børn på 23, 20, 12 og 8 år har flere gange erfaret, hvordan de har måttet forlade en fodboldkamp sultne eller har måttet spise sig mætte i chips og chokolade.

Nogle gange har de taget sagen i egen hånd.

»Vi har smuglet sandwich ind, og det er lykkedes meget godt. Vi er selvfølgelig blevet taget nogle gange, og så må vi aflevere dem,« siger Osman Eroglu.

Han forstår ikke, hvorfor der ikke kan findes et alternativ til store pølser på Ceres Parken i Aarhus.

»Jeg forstår ikke, hvordan det kan være så svært at lave en sandwich eller noget andet. Det er jo noget, man tænker over, når man er der, at man ikke er en del af det,« siger han.

Osman Eroglu har i mange år været kæmpefan af AGF, og derfor ærgrer det ham også, at spisemulighederne skal forringe oplevelsen.

»Vi bor i Aarhus, og AGF er vores hold. Vi elsker at tage på stadion, men vi vil bare gerne have samme muligheder som alle andre,« siger han og fortsætter:

»Det er en tradition at spise store pølser på stadion, og det er slet ikke, fordi vi beder om, at de skal ødelægge den tradition – det er en del af hyggen. Vi vil bare også gerne være med og være som de andre. At kunne sidde ved siden af ham, der spiser en pølse, og selv spise noget.«

Osman Eroglu er sikker på, det ville være en stor succes, hvis der kom kyllingepølser eller sandwiches på Ceres Park i Aarhus.

»Jeg kan se, der sidder mange udlændinge derude og støtter byens hold, men som intet spiser, fordi mulighederne ikke er der. Jeg tror, man skal åbne øjnene og se, at det er en mulighed for stadion for at tjene flere penge,« siger han.

AGF forklarer, at efterspørgslen er lille, og at de ikke kan garantere for produkterne, fordi deres grillsystem og boder er indrettet sådan, at de ikke kan garantere, at maden ikke har været i kontakt med svinekød.

»Men Osman og andre i samme situation er altid velkomne til at rette henvendelse, hvis de har behov for at tage noget mad med, som vi ikke kan tilbyde på Ceres Park,« siger Søren Højlund Carlsen, der er kommunikationschef i AGF.

Han påpeger desuden, at det er muligt at købe mad uden for Ceres Park, og at der på det nye stadion i Aarhus, som er klar i 2026, vil være et større madudbud.