'Det var ikke nok at smadre vores fremtid - nu har de også stjålet vores nutid.'

Lige nu florerer et facebookopslag på de sociale medier, hvori ukendte arrangører opfordrer folk til at komme til 'kæmpe coronafest' i Munke Mose i Odense på fredag.

Kender du noget til begivenheden, så skriv til saln@bt.dk.

Arrangørerne skriver i opslaget, at politikerne 'gør alt for at redde nogle få gamle fra corona, men intet for at redde de unge fra klimaforandringer.'

For at begrænse udbredelsen af coronasmitten har regeringen vedtaget et forsamlingsforbud. Det vil, som bekendt, sige, at ikke mere end ti personer må samles.

Det er dog lovligt at samles, hvis der er tale om en demonstration eller andet i politisk øjemed, og det har arrangørerne af coronafesten altså været opmærksomme på.

Nederst i opslaget - med meget lille skrift - står der således:

'Med 'coronafest' menes 'politisk demonstration mod regerings klima- og coronapolitik'.'

Mens arrangørerne altså i bunden af opslaget beskriver begivenheden som en lovlig demonstration, viser resten af opslaget dog noget ganske andet.

Deltagere opfordres både til at medbringe egne drikkevarer og bærbare højtalere, mens arrangørerne vil sørge for en 'synkroniseret playliste.'

På Facebook kan man se, at det er flere forældre i Odense-området, der har delt opslaget.

Flere skriver, at de har meldt opslaget til politiet.

I et skriftligt svar til TV 2/Fyn fortæller politiinspektør ved Fyns Politi Henrik Skals da også, at politiet er opmærksom på opslaget.

'Fyns Politi er bekendte med det nævnte arrangement, som er delt på flere facebooksider. Endvidere har flere borgere i løbet af dagen i dag også skrevet til os for at gøre os opmærksomme på det.'

Det er uvist, hvem afsenderen af opslaget er - derfor er det ligeledes uvist, om det er et rigtigt opslag.

B.T. forsøger at få en kommentar fra Fyns Politi, men de er endnu ikke vendt tilbage på avisens henvendelser.