Casper Andersen driver Hotel Aarup Kro på Fyn, hvor personalet har enormt travlt for tiden, selvom der er krisetider i Danmark.

Omsætningen lyder på mellem 100.000 og 120.000 kroner om ugen, men kroejeren har alligevel tænkt sig at skære ned.

Det fortæller Casper Andersen søndag til B.T.:

»Vi solgte 900 kuverter i fredags. Det er helt vildt, men jeg har besluttet, at vi fremover maksimalt laver 500 kuverter om dagen. Det er for kundernes skyld.«

Han ønsker nemlig ikke, at kunderne står for længe og venter på deres mad, som tilfældet er lige nu.

Casper Andersen tilføjer, at salget er eksploderet, selvom folk nu er nødsaget til at tage maden med hjem.

»Før lavede vi 200 dagens ret om ugen. Nu laver vi 1.200. Det er sindsygt, og vi kunne have solgt 200 kuverter yderligere i fredags.«

Kroejeren understreger, at alle myndighedernes anbefalinger følges. Der er kun fire personer i køkkenet, mens der er to meter mellem kunderne.

Casper Andersen.
Casper Andersen.
Vis mere

Casper Andersen håber at kunne komme gennem krisetiden uden at skulle fyre:

»Lige nu holder vi skruen i vandet, og vi kan betale løn og husleje uden at skulle fyre. Derfor skal vi holde kadencen den kommende tid.«

Han er dog ikke sikker på, at Hotel Aarup Kro tjener flere penge nu. Casper Andersen mangler nemlig alle selskaberne for tiden.

Fire store selskabslokaler står tomme. Men kroejeren tror, at det hele går, hvis folk bliver ved med at hente mad hos ham.

Casper Andersen løber stærkt i disse dage. Og han har derfor brug for en dag, hvor gæsterne ikke stormer ind konstant:

»Vi har en dag om ugen, hvor maden er mere normal. Det kan være kylling i karry. Så kommer der ikke så mange, og vi kan være klar til de store dage.«

Onsdag i den kommende uge bliver en stor dag. Her serverer Hotel Aarup Kro stegt flæsk med persillesauce.

Selvom Casper Andersen vælger at skære ned til maksimalt 500 kuverter om dagen, regner han med at sælge 1.500 kuverter i næste uge.