Det er nu muligt at få leveret pølsehorn, salater og almindelige dagligvarer direkte fra 7-Eleven og hjem til din hoveddør.

Butikskæden har nemlig fra den 1. december valgt at indføre en leveringstjeneste ved navn 7-Eleven Delivery.

I første omgang er den dog kun tilgængelig i og omkring København, oplyser 7-Eleven i en pressemeddelelse.

Årsagen til, at man har valgt at gøre det muligt at få leveret varer hjem fra 7-Eleven, er blandt andet en øget efterspørgsel på takeaway og varelevering under coronakrisen.

»Det er klart, at corona har ændret måden, vi alle sammen lever på og omgås hinanden, og det har da også sat skub i 7-Eleven Delivery. Vi lever og ånder convenience, og hvis vi skal udleve det til fulde, skal vi også kunne komme til kunderne i stedet for, at de skal komme til os,« siger Jesper Østergaard, der er administrerende direktør i 7-Eleven Danmark.

7-Eleven Delivery blev tirsdag lanceret i Hovedstadsområdet som en start, men på sigt er det planen, at det også udbredes til andre danske storbyer – og i sidste ende til hele landet.

Udover at man kan bestille salater, wraps og pizza-slices, kan man også bestille mere almindelige hverdagsvarer som mælk, chokolade og batterier.

»Det unikke ved vores koncept er bredden i varesortimentet og den hurtige leveringstid. Vi kender alle sammen det at komme hjem efter en travl dag på arbejde og opdage, at vi mangler en masse ting, men vi orker ikke at bevæge os udenfor igen. Med 7-Eleven Delivery kan du både bestille den lækre aftensmad og drikkevarerne, samt mange af de små ting, som vi alle pludselig kan stå og mangle,« siger Jesper Østergaard.

Du kan gøre brug af leveringstjenesten fra klokken 06.30 til 21.30 hver dag.

Leveringen koster fra 49 kroner, og varerne bliver leveret af Takeout.