Er du til at spise fisk, mens du kigger på fisk? Så glæd dig til et besøg på den nyskabende restaurant Under med dansk chefkok om bord.
Restauranten åbnede onsdag i denne uge i Lindesnes i det sydlige Norge, skriver Visit Norway.
Ejerne håber på, at restauranten i sig selv vil blive en attraktion, der kan få flere til at besøge Norge og kombinere det med en rejse til landet.
Restauranten kan rumme helt op til 100 gæster, men ejerne satser på at kunne servicere ca. 40 spisende på hverdagsaftener.
Den visuelle hovedattraktion i den 500 kvadratmeter store restaurant er et 11 meter bredt og 3,4 meter højt panoramavindue, der giver frit udsyn til vandet.
Som garant for en storslået kulinarisk oplevelse er den danske chefkok Nicolai Ellitsgaard Pedersen.
Han har tidligere været chefkok på restaurant Måltid i Kristiansand og på Michelin-restauranten Henne Kirkeby Kro i Danmark.
Foruden fisk vil det også være muligt at bestille havfugle og får, der har græsset tæt på restauranten.