Nastasja Audrey Abigail var kvinden, der tog et billede af Julie Kvelland i smug. Hun har nu sagt undskyld, men bliver alligevel lagt for had på Facebook.

»Jeg synes, jeg er modig ved at tage ansvar og stille mig frem og give Julie en offentlig undskyldning. Jeg kæmper selv med blandt andet angst og PTSD, så det var svært for mig at gøre, men jeg følte, jeg skulle sige undskyld, når jeg havde gjort hende ked af det,« forklarer den 21-årige klinikassistentelev til B.T.

Hele historien begyndte, da 22-årige Julie Kvelland fra DR-programmet 'For grim til kærlighed' delte et opslag på Instagram, hvor hun fortalte, hvor ked af det, hun bliver, når folk tager billeder af hende i smug.

Billedet er taget af Nastasja Audrey Abigail, og set i bakspejlets uendeligt klare lys kan hun godt se, at det var forkert.

Nastasja Audrey Abigail og Julie Kvelland. Vis mere

»Da jeg tog billedet, tænkte jeg ikke på konsekvenserne. Jeg tog det ikke for at være ondskabsfuld, jeg tog det, fordi jeg var nysgerrig. Jeg ved godt, jeg burde have snakket med hende, men jeg kunne se, hun havde en dårlig dag, og jeg var bange for at blive misforstået,« fortæller hun.

Nastasja Audrey Abigail delte billedet på Snapchat.

Men som bekendt er intet på internettet privat, heller ikke ens Snapchat, der ellers kun bliver delt med vennerne. For billedet blev taget ud af kontekst, forklarer den 21-årige kvinde, og delt med Julie Kvelland.

Efter Julie Kvelland delte opslaget på Instagram, hvor hun fortalte, hvor ked af det, hun blev, valgte Nastasja Audrey Abigail at kontakte hende og give hende en ordentlig undskyldning.

Men også dette bliver hun kritiseret for på nettet, særligt på TV 2 Østjyllands Facebook-side. Mediet var nemlig med, da Nastasja Audrey Abigail og Julie Kvelland mødte hinanden.

»Folk er virkelig grove og personlige i deres kommentarer. Folk bør virkelig tænke over, hvad de skriver på nettet,« siger hun og begynder at tale hurtigere af frustration:

»Jeg begik en fejltagelse, det indrømmer jeg. Og netop derfor synes jeg ikke, det er i orden, at folk er så grove. De er ikke en dyt bedre selv, når de skriver så grimt.«

Næste skridt er at komme videre. Julie Kvelland har tilgivet Nastasja Audrey Abigail, og det er det vigtigste. Nu skal de lære hinanden bedre at kende.

21-årige Nastasja Audrey Abigail. Vis mere

»Jeg har inviteret Julie på kaffe i morgen, hvor vi skal mødes igen. Hun er en super sød og stærk pige, og jeg er virkelig glad for, at hun har tilgivet mig,« siger Nastasja Audrey Abigail.