De lavede begge helt almindelige hverdagsting – den ene med sine børn i hænderne – da de pludselig stod foran en mand, der onanerede i fuld offentlighed.

»Jeg tænkte bare: 'Jeg skal have min børn hjem'.«

Det fortæller Michael Midtgaard, der er far til to og var på indkøbstur med sine børn i Hjallese, da han pludselig så en mand stå og rykke i sit lem ved Rema 1000s parkeringsplads.

»Jeg blev rasende,« siger Michael Midtgaard, der et par måneder tidligere stødte på, hvad han tror er, samme mand på et stisystem kort derfra, hvor manden også var i gang med at onanere. Nu advarer Michael andre forældre i området.

Michael er stødt på en mand to gange inden for de sidste måneder, der var i gang med sit private akt. Nu advarer han andre, så de kan være forberedt på, hvad de kan støde på. Foto: Privat
Michael er stødt på en mand to gange inden for de sidste måneder, der var i gang med sit private akt. Nu advarer han andre, så de kan være forberedt på, hvad de kan støde på. Foto: Privat
Vis mere

Det samme gør Pernille Rogert, der søndag var på løbetur i nabobydelen Sanderum, da hun så en mistænkelig mand sidde på en bænk ved en legeplads. Manden sad ifølge Pernille med en iPhone, og det lignede, at han brugte den til at zoome ind på nogle børn på legepladsen.

»Det så mærkeligt ud, så jeg satte mig på græsset for at finde ud af, hvad der var på spil, og der røg hans hånd så ned i bukserne,« fortæller Pernille Rogert.

»Det er ekstremt upassende og på ingen måde okay.«

Hun nåede dog ikke at gøre andet end at rejse sig og sige til manden, at de skulle have en snak. Så løb han fra stedet.

Pernille advarer andre om sin oplevelse på Facebook. Foto: Privat
Pernille advarer andre om sin oplevelse på Facebook. Foto: Privat
Vis mere

På Rema 1000s parkeringsplads nåede Michael Midtgaard slet ikke at sige noget. Her opdagede manden, at Michael kiggede på ham, og løb fra stedet.

I kommentarerne på Michaels opslag på Facebook har flere spurgt, om manden ikke bare tissede. Han forstår godt spørgsmålet, men han er slet ikke i tvivl.

»Jeg ved sgu godt, hvornår folk onanerer og ikke gør, og jeg er ret overbevist om, at han stod og onanerede,« siger Michael Midtgaard.

Du er stødt på manden to gange, hvorfor tager du ikke fat i manden?

»Det er ikke et optrin, der vil have gavnet mine børn, der heldigvis ikke har opdaget noget nogen af gangene,« forklarer Michael Midtgaard, der har anmeldt begge episoder til politiet.

Og det er især af hensyn til sine egne og andres børn, at Michael Midtgaard nu fortæller om sine oplevelser.

»Det er jo et område med familier, så jeg håber, at forældre vil tage en snak med deres børn om, hvad man kan støde på, og så vil jeg selv gerne have haft den information, hvis andre spottede noget,« siger han og tilføjer:

»Jeg vil ikke bryde mig om, hvis nogen af mine børn så det. Og så kan jeg jo ikke lade være med at tænke på, hvad sådan en mand ellers kan finde på,« siger han.

Samme overvejelser har Pernille også gjort sig, som også har anmeldt episoden til politiet.

»Det er vigtigt, at man kontakter politiet, hvis man ser ham gøre sådan noget igen, så han kan få den rette hjælp. Måske er han slet ikke klar over, at han har gang i noget, som i sidste ende kan skade andre mennesker,« siger Pernille.

Noget kunne tyde på, at det er to forskellige mænd, som de to i alt har observeret tre gange inden for kort tid.

Selvom der kun er 3,7 kilometer mellem de to steder i Odense Syd, hvor situationerne er fundet sted, og det i alle tilfælde er en mand med en »topmave«, så vurderes alderen markant forskellige.

Pernille beskriver manden som værende mellem 30-40 år gammel. Michael mener, at manden, han har observeret to gange, er 55-65 år.