Der er sket en meget alvorligt færdselsulykke ved Rødhøj, der ligger lige øst for Asnæs.

Her er to personbiler kørt frontalt sammen, da den ene foretog en overhaling.

Ulykken er sket ved »en ret voldsom hastighed« på landevejen.

I den bil, der blev ramt som konsekvens af overhalingen er en kvinde afgået ved døden, mens en mand er fragtet til Rigshospitalet i helikopter.

Et barn i samme bil er kvæstet, men er umiddebart ikke i kritisk tilstand.

Det fortæller vagchef ved Midt-og Vestsjællands Politi, Lars Galasz, der også beretter, at en person er blevet anholdt, efter vedkommende stak af fra stedet.

»Ulykken opstår, da en af de to biler foretager en overhaling og støder frontalt sammen med den modkørende, hvori en kvinde er afgået ved døden, mens en mand og et barn er kommet slemt til skade,« siger Lars Galasz.

En mand fra den bil, der forårsagede ulykken, forsvandt og blev efterfølgende anholdt. Tilbage i den bil, manden forsvandt fra, sad en kvinde, der er lettere tilskadekommet.

Meget alvorligt færdselsuheld ved Asnæs (Rødhøj).
Meget alvorligt færdselsuheld ved Asnæs (Rødhøj). Foto: presse-fotos.dk
Vis mere

»Der er en mand, der er stukket af fra den bil, der forårsagede ulykken.«

»Efter at have været væk i længere tid møder han op på akutmodtagelsen i Holbæk kl. 21.26, da han også er kommet til skade,« siger Lars Galasz og fortsætter:

»Vi foretager nu en afhøring og vurderer, om der er belæg for fremstilling i morgen.«

Området var spærret frem til klokken 21.30 grundet myndighedernes arbejde på stedet. Der var både politi, beredskab og flere ambulancer på ulykkesstedet, hvor der ifølge mediet var meldinger om fastklemte. Der var ligeledes en lægehelikopter på stedet.