Manu Sareen tænkte det bare som en formalitet, da han i fredags i lufthavnen i Chile fik foretaget en coronatest.

Men det skulle vise sig, at den mildest talt ændrede situationen fuldstændigt.

Kort tid efter blev Manu Sareen nemlig hentet af en læge i rumdragt, sat om i en bil og kørt til et hotel.

Den tidligere minister var nemlig blevet testet positiv for corona.

Det skriver han på Facebook og bekræfter derudover til B.T.

Her skal han isoleres i samlet set ti dage, og selvom de fire måltider om dagen holder en fin standard, er det bestemt ikke en glad tidligere minister, der sidder på coronahotellet.

»Det er sgu ikke sjovt det her. Man er så langt væk hjemmefra og er syg. Jeg er dog glad for, at jeg fået de to vaccinestik, for de siger hernede, at de uvaccinerede bliver indlagt på stribe,« siger Manu Sareen og fortsætter:

»Heldigvis er jeg kun ramt af at have ondt i krydderen, lidt med halsen og nogle svedeture. Jeg har nærmest ikke kunnet sove.«

Tidligere minister Manu Sareen
Tidligere minister Manu Sareen Foto: Torkil Adsersen
Vis mere

Den 54-årige tidligere minister beskriver, hvordan hotellet er sikret med pigtråd, og at der også ligger to store hunde og vogter stedet.

Alligevel er det indtil videre end positiv oplevelse at være ufrivillig gæst på hotellet.

»De er søde. Der er fri medicin, tilknyttet læge og fri mad. Det er godt. Ingen tvivl der. Men derfor er det selvfølgelig stadig ikke sjovt,« siger han.

Manu Sareen har taget turen til Chile for at hjælpe provokunstneren Marco Evaristti med en udstilling i det sydamerikanske land, men det kommer han altså af gode grunde ikke til at kunne.

»Det er min første gang i Chile, så jeg havde lavet sindssygt mange planer, men nu er det bare ti dage på det her hotel og så hjem igen. Øv,« siger han.