Der udspiller sig lige nu en ganske mærkværdig sag om et konkursbo i Kolding, hvor en bilforhandler, en masse luksusbiler og et ægtepar danner rammen om fortællingen.

Det hele begyndte, da luksusbilforhandleren Falke Biler gik konkurs.

Det skriver JydskeVestkysten.

Falke Biler leasede luksusbiler, samlede det i en forhandler i Kolding og leasede dem så videre til private borgere.

Det har dog nu vist sig, skriver JydskeVestkysten, at Falke Biler simpelthen har valgt decideret at sælge flere af bilerne, selvom de ikke har været ejet af firmaet.

Og da luksusbilforhandleren så begærede sig konkurs, fik kuratoren en overraskelse, da man tog ud til adressen for at hente de omtrent 50 luksusbiler, der burde være til stede.

»Det var kun nogle skadede biler, der stod på stedet ved konkursen. Alle andre var væk. Efterfølgende har vi så fundet nogle af dem igen hos dem, der havde lejet dem gennem Falke Biler. Men en stor del ved vi ikke, hvor befinder sig, fordi de er solgt,« siger Søren Christensen Volder fra Bech-Bruun, som skifteretten har indsat i konkursboet Falke Biler, til JydskeVestkysten.

Han udtaler desuden, at det ligner »sofistikeret svindel«, hvor man har forfalsket dokumenter og registreringsattester.

Der er tale om biler fra mærker som Ferrari, Aston Martin, Porsche, Bentley, Maserati og Mercedes.

JydskeVestkysten skriver derudover, at Falke Bilers ejer, Kenneth Falke og Karina Falke, begge er gået personligt konkurs den seneste måned.

Avisen har uden held forsøgt at få en kommentar fra ægteparret.

Søren Christensen Volder har ikke det præcise tal på, hvor høj værdien har været af de solgte bileder.