Laura er 43 år, har fire børn og ved, lige præcis hvad hun har lyst til, og hvad hun ikke har lyst til.

Hun har lyst til at dyrke sex med en ældre mand et par gange om måneden for penge, rejser og oplevelser.

Hun har ikke lyst til at få bind for øjnene, blive kørt ud til et hotel, blive penetreret af otte fremmede mænd og så få en taxi hjem med 50.000 kroner i lommen.

Men hun frygter, at det ikke er alle, som kan modstå det store pengebeløb.

»Jeg fik tilbuddet og sagde nej, men jeg frygter, at yngre piger vil sige ja. 50.000 kroner er ekstremt mange penge for en pige på 18 år, men en så ung pige skal jo ikke opleve sådan noget,« fortæller Laura til B.T.

Laura, der blot er et opfundet navn til en kvinde, som B.T. kender identiteten på, er 43 år, mor til fire børn og sugardater.

Det betyder, at hun hver måned får 5.000 kroner af en cirka 20 år ældre mand, der også giver hende gaver og tager hende med på glamourøse rejser.

I gengæld tilbyder hun sit selskab. Og sin krop naturligvis. Hun har sex med manden, og hvis hun er 'god ved ham', kan der falde flere pengesedler af.

»Han kan spørge, om jeg har lyst til at sutte ham, og hvis jeg gør det, så kan jeg måske gå med 1.000 kroner mere i hånden. Men der er ikke faste priser på sådan noget,« fortæller hun.

Laura kom ind i sugardating-verdenen midt i 2017, da hun brød med sin tidligere kæreste.

»Jeg følte, at han udnyttede mig, og efterhånden var følelserne væk, og så lå vi bare og knaldede for sjov. Så tænkte jeg: 'Hvorfor ikke hellere knalde og så kunne gå ud ad døren med 2.000 kroner?',« fortæller Laura.

Derfor oprettede hun en profil på sugardating.dk, og så gik det amok.

Beskederne strømmede ind. Alt fra tilbud om hotel-gruppesex til blowjob ved motorvejsafkørsler lå i indbakken, men Laura søgte noget andet.

Hun ville have et trygt 'forhold' med en sugardaddy, og det er lige præcis det, som hun har.

Hendes sugardaddy er gift med en anden kvinde, og Laura har desuden slet ikke følelser for ham, men det betyder ikke noget. Hun får penge og gaver, ligesom han behandler hende godt og er hyggeligt selskab.

Derfor ærgrer det hende også, når folk påstår, at sugardating er ren prostitution.

»Jeg bliver lidt provokeret, når folk siger, at det kun er prostitution. Jeg har jo den rare og trygge del af det, og jeg tager slet ikke kunder ind på samme måde som en prostitueret,« siger Laura.

Hun er dog ikke i tvivl om, at mange mænd ser det som rendyrket prostitution.

»Det var vildt på hjemmesiden i starten. Mange behandler dig som en luder og beder om en prisliste, men det er jo ikke det, som det handler om,« siger hun.

Laura har dog kun været sammen med denne ene sugardaddy og har heller ikke tænkt sig at tage imod andre tilbud foreløbig.

Men det er netop der, hvor Laura bekymrer sig over de yngre kvinder i sugardating.

»Det bekymrer mig, at unge piger er inde i det her, for det er så forbandet let at finde kunder. Det går så stærkt, og jeg frygter, at pigerne ikke har en god nok dømmekraft, når der kommer penge ind i det,« siger hun.