Der er masser af muligheder på menukortet, når du sætter dig til bords på den kinesiske restaurant Magasasa i Kødbyen i København.

Smileys er der også masser af på restaurantens kontrolrapport, og det er desværre dem, hvor munden vender nedad.

Magasas har nemlig fået fem sure smileys på de seneste syv besøg fra Fødevarestyrelsen, og i fire af tilfældene er det endt med en politianmeldelse.

Det skriver TV 2 Lorry.

Senest – den 16. september – kunne Fødevarestyrelsen blandt andet konstatere, at der var en massiv forekomst af bananfluer.

»Det indskærpes, at der skal træffes passende foranstaltninger til bekæmpelse af skadegørere. Følgende er konstateret: Virksomhedens ene vindue i produktionskøkkenet stod åbent under tilsynet. I køkken og bar er der massiv forekomst af bananfluer,« står der ifølge TV 2 Lorry i rapporten.

En anden gang, hvor restauranten blev politianmeldt, skete det blandt andet, fordi man fandt 15 kg fersk kylling, der var optøet forkert.

Ejeren af Magasasa, Jasmin Wang, er dog af den overbevisning, at Fødevarestyrelsen er en tand for hårde.

»Det er aldrig de samme fejl, der går igen. Det er ligesom om, de hver gang finder noget nyt. Derfor synes jeg også, det er for hårdt. De burde først give os en advarsel, så vi kan nå at rette op på det,« siger hun til TV 2 Lorry.