Danish Crown og Tulip Food Company er blevet godkendt af Konkurrencemyndighederne til at købe baconspecialisten 'Zanbergen' fra Holland.

Bacon er en af de kategorier, som Danish Crown har stræbet efter at blive en førende aktør i globalt. Og det bliver nu en realitet, da købet af firmaet Zanbergen vil gøre Danish Crown-koncernen til Europas største bacon-leverandør.

»Vi er nu rigtigt godt rustet til fremtiden og til at indfri vores store ambitioner i Danish Crowns '4WD-strategi'. Med opkøbet af DK-Foods tidligere på året blev vi europæisk markedsleder på pepperoni, og med opkøbet af Baconspecialist Zandbergen gør det samme sig gældende i den meget interessante baconkategori. Nu er opgaven at vækste vores forretning med minimum en ekstra milliard frem mod 2021,« siger Kasper Lenbroch, direktør i Tulip Food Company, i en pressemeddelse.

Zandbergen blev stiftet i 1984 og er placeret i Amsterdam-forstaden Haarlem og opererer hovedsageligt på de nordeuropæiske markeder Holland, Tyskland og Sverige.