TicketMaster har sendt en mail til billetholdere, hvor det bliver bekræftet, at sangeren har aflyst koncerter.

Musikeren Justin Bieber har aflyst sine koncerter i Royal Arena i København 17. og 18. marts. Det skriver TicketMaster, der har stået for billetsalget, ifølge Se og Hør til billetholderne i en mail.

- Kære fan. Dette arrangement er aflyst, lyder det i mailen.

Billetholdere vil få refunderet penge for billetten.

I oktober udsatte den canadiske sanger sin verdensturné, og det betød, at to danske koncerter også blev udskudt. Det er erstatningen for de koncerter, der nu bliver aflyst.

- Efter at være kommet af scenen blev jeg grebet af udmattelse, og jeg indså, at jeg blev nødt til at prioritere mit helbred lige nu.

- Så jeg har tænkt mig at tage en pause fra turnéen. Jeg skal nok blive okay, men jeg har brug for tid til at hvile og få det bedre, sagde han dengang.

Om der vil komme nye koncerter med sangeren vides ikke endnu. På TicketMasters internationale hjemmeside fremgår det, at andre koncerter på hans verdensturné er enten aflyst eller udskudt.

To koncerter i Paris 6. og 7. marts ser dog fortsat ud til ikke at være aflyst.

Justin Bieber er blandt andet kendt for sange som "Baby", "Love Yourself" og "Sorry". Privat danner han par med Hailey Baldwin, der er model og datter af skuespilleren Stephen Baldwin.

Han optrådte på Smukfest i Skanderborg i august sidste år. Her skrev flere anmeldere, at han til tider virkede ugidelig, og at hans optræden ikke levede op til forventningerne.

I juni sidste år lagde Bieber en video på det sociale medie Instagram, hvor han fortalte, at venstre side af hans ansigt var lammet. Han fortalte samtidig, at han var blevet diagnosticeret med Ramsay Hunt-syndrom.

Netop ansigtslammelser er et af symptomerne på syndromet, der forårsages af varicella-zoster-virus, som er den samme virus, der forårsager skoldkopper.

/ritzau/