Jørgen Stenberg er ikke i tvivl om, at kørselsforholdene på ingen måder er optimale.

»Der er satme glat ude i siderne, det kan jeg se,« siger han:

»Der har været sort is mange steder, og den er sgu lusket.«

Han er en af de mange danskere, der har brugt torsdag morgen på at sidde i kø på grund af den sne og frost, der har ramt Danmark i løbet af natten.

Og har skabt kaos. Og masser af uheld. Læs mere om det i B.T.s liveblog om dagens trafikale udfordringer her

Helt præcist sidder Jørgen Stenberg fast vest for Odense på Fynske Motorvej, da B.T. taler med ham ved kl. 8.30-tiden.

Han kørte fra sit hjem små 20 kilometer nord for Korsør kl. 6.37 og skulle ifølge GPS'en have været i Middelfart kl. 7.55.

Da B.T. taler med ham, er der stadig små 40 kilometer til destinationen, hvor han skulle have været til et arrangement med start kl. 8.30.

»Jeg har kørt over Fyn flere gange om ugen i 40-50 år, så jeg føler, at jeg kender forholdene, og fordi vejret var, som det var, tog jeg hjemmefra i god tid,« siger Jørgen Stenberg:

»Men nu kan jeg se, at jeg ikke når det. Jeg havde ellers en halv time at gøre godt med, men nu er jeg en halv time bagud. Det er jo en time, jeg har mistet.«

Også Fyns Politi har i løbet af morgenen advaret om forholdene på det sociale medie X.

'Vi er i øjeblikket til fire forskellige materielle færdselsuheld på motorvejene på Fyn. Der er MEGET glat derude. Kør forsigtigt og efter forholdene derude,' har det lydt.

Også Jørgen Stenberg har kunnet konstatere, at der har været mange uheld, der har været med til at sætte en prop i trafikken.

»Der kommer godt nok meget maskineri forbi. Der har været én ambulance og seks-syv-otte kranbiler,« siger han.

Bare i løbet af de omkring syv minutter, som telefonsamtalen med B.T. varer, høres der således tre gange højlydt udrykningskøretøjer, der kører forbi.

Jørgen Stenberg undrer sig over, at der overhovedet kan være så glat på den store og trafikerede motorvej.

»De har jo tydeligvis ikke fået saltet, og hvorfor har de ikke gjort det løbet af natten, når de vidste, at vejret ville blive sådan?« spørger han.

B.T. forsøger at få svar på det spørgsmål hos Vejdirektoratet.